Egyéb

Szentségimádás Krisztus Király ünnepének előestéjén

Az alábbiakban olvasható a Szeged-Belvárosi Római Katolikus Plébánia felhívása, amelyre Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők:

 

“Krisztus kenyér és bor színében Úr, s Király a föld felett?”

Kedves Testvérem!

Egyórás szentségimádásra hívunk Krisztus Király főünnepének előestéjén a 2020-as 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve. 
Ezen az estén, bár különböző helyszíneken, de egy időben, együtt fogunk imádkozni azért, hogy az önmagát érted is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük. 
Tarts velünk! Veled együtt megleszünk 20 000-en.
A helyi közösségünkkel mi is összegyűlünk, hogy Krisztust együtt imádjuk.A szentségimádás első felében ifjúsági énekek kíséretében rövid elmélkedéseket olvasunk fel. Egy hosszabb csendes egyéni imát követően népénekekkel zárjuk a szentségimádást.

Gyere, tarts velünk Te is, és jelentkezz!
https://krisztuskiraly.iec2020.hu/#/jelentkezes/124

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/180993162452908/

A jelentkezési lap kitöltésekor kérlek, ne felejtsd el jelezni, ha szívesen segítesz a szentségimádás szervezésében és lebonyolításában. Illetve ha fel szeretnél iratkozni a NEK 2020 hírlevélre, melynek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz arról, hogyan halad a 2020-as esemény előkészítése, és első kézből értesülhetsz programokról, bekapcsolódási lehetőségekről.

 

Share